Ikyoneda Academy verzorgt ook Hapkido lessen voor kinderen vanaf 7 jaar. De lessen die aan kinderen worden gegeven zullen op een iets andere manier worden overgebracht dan bij volwassenen zodat de kinderen op een speelse manier de zelfverdedigingtechnieken aangeleerd krijgen.

Wij geven les op de volgende locaties:

Maandagavond van 18:00 – 19:00 uur in de gymzaal van basisschool de Zonnewijzer in Haarlem-Noord.
Dinsdagavond van 18:00 – 19:00 uur in de gymzaal van basisschool Focus.
Donderdagavond van 18:00 – 19:00 uur in de gymzaal van de Bos & VaZelfverdediging Hapkido Kinderenart school. 

Lenigheid, motoriek, coördinatie en balans zijn punten die centraal staan in de lessen. Al deze punten zullen samen met het zelfverdedigingaspect van Hapkido ervoor zorgen dat het kind zich zodanig ontwikkeld zodat hij/zij zelfverzekerder wordt en zijn/haar mannetje kan staan wanneer dit nodig is.

Naast alle ‘krijgskunstaspecten’ wordt er ook aandacht besteed aan de discipline en etiquette. Deze twee punten zijn in elke krijgskunst terug te vinden en zo dus ook bij onze Hapkido-stijl.

WZelfverdediging Hapkido Kinderenanneer uw kind sport is het ook mogelijk om als ouder de training mee te doen. Wij van Ikyoneda Academy bieden de mogelijkheid om samen met uw kind de training te volgen.

Graag wil ik u en uw kind uitnodigen een proefles te volgen om zo  te ervaren wat Hapkido is. U heeft daarvoor alleen een T-shirt en trainingsbroek voor nodig.